Volg je ons op Social Media?

Lenders #mannenmode uit #Geleen heeft een nieuwe #website. #Fleximaal uit Breda realiseerde in rap tempo een leuke website. Meer weten? https://www.fleximaal.nl

Onze laatste nieuwtjes

De volgende merken hebben de nieuwe collectie uitgebracht.

Openingstijden

Nu ook op koopzondag geopend

Wij begrijpen dat u na het lezen van deze website meteen naar onze winkel wilt rennen, om u eens goed te laten verwennen. Om teleurstellingen te voorkomen hebben we onze openingstijden opgenomen.

Openingstijden Van Tot
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 21:00
Vrijdag 09:30 18:00
Zaterdag 09:30 17:00
Zondag Gesloten  

Centrum Geleen

Het centrum van Geleen heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. De gezellige binnenstad biedt tal van mogelijkheden om lekker te winkelen en op een terrasje goed te vertoeven. Beleef Geleen en vergeet niet onze winkel te bezoeken.

Lenders mannenmode is al sinds 1995 een begrip in Geleen en omstreken. Wij hebben ons gespecialiseerd in speciale maten, maar dat wil niet zeggen dat je niet voor reguliere maten bij ons terecht kunt. Iedereen is anders, soms zijn je armen net iets langer, of juist korter. Soms is de boordmaat net iets meer of juist minder. Gelukkig is iedereen uniek, en daar spelen wij op in met een passend assortiment en de mogelijkheid om kleine correcties door te voeren aan onze producten (verstellen).

Lenders mannenmode - je kunt er niet omheen

Geleen ligt in het zuiden van het mooie Limburg. Als je over de A2 rijdt kom je vanzelf langs Geleen, je kunt er niet omheen. Geleen ligt op het smalste stukje van Limburg. Neem de afslag centrum en laat je in een gemoedelijke sfeer informeren over jou specifieke maat en laat je adviseren over welke kleding en stijl het beste bij jou past. Dan ben je in een paar uurtjes weer helemaal om door een ringetje te halen. Arneau is je maat, voor elke maat!